En ny virkelighed for os.


År 2020 har indtil videre været et meget anderledes år for mange af os. Vores hverdag, familieliv, arbejdsliv og fritid er på mange måder kommet på et sidespor som følge af den verdensomspændende virus. 


Mange af os er blevet mindet om, hvor meget den sociale kontakt betyder for os. Men samtidig er vi også blevet ekstra opmærksomme på, at samvær kræver flere forholdsregler end tidligere.


Det er en ny hverdag, som vi er nødt til at tilpasse os. Nye rutiner, bedre hygiejne og en ny måde at omgås andre på.


Det er vores nye virkelighed. 

Ansigtsmasker og mundbind

Lovgivning


De danske myndigheder har - i modsætning til en række andre europæiske lande - ikke indført krav om anvendelse af mundbind og stofmasker i det offentlige rum - bortset fra ved anvendelse af offentlige transportmidler.


Sundhedsstyrelsen har den 22. august 2020 indført krav om anvendelse af mundbind eller stofmaske i den kollektive trafik. Derudover er anbefalingen fortsat, at mundbind og stofmasker anvendes i de situationer, hvor det er svært at holde afstand. 

Ansigtsmasker og mundbind

Fashionface.dk tror på, at anvendelsen af beskyttende mundbind og stofmasker vil blive mere og mere udbredt i Danmark - ligesom i resten af Europa.


Vi tror også på, at det ikke er nødvendigt for de fleste mennesker at ligne kirurger for at reducere spredning af vira.


Faktisk er det vores holdning, at anvendelsen af moderne stofmasker med udskiftelige filtre a la dem, vi sælger på Fashionface.dk, er med til at sikre de bedste forudsætninger for en optimal samfundsmæssig udnyttelse af mundbind og stofmasker til beskyttelse mod spredning.


Anvendes moderne genanvendelige stofmasker blandt almindeligt "ikke-udsatte" borgere vil produktionen af de mere avancerede CE-mærkede operationsmundbind og kirurgiske masker lettere kunne imødekomme hospitalsvæsenets og andre særligt udsattes efterspørgsel og behov.


Vi gør opmærksom på, at der endnu ikke er videnskabelig evidens for, at mundbind og stofmasker beskytter den, der bærer maske mod smitte. Det er derimod erfaringen, at den, som har maske på, reducerer risikoen for at smitte andre.

Vore stofmundbind - stofmasker


Alle vore genanvendelige stofmasker er nøje udvalgt blandt europæiske designere og leverandører.  Vi lægger stor vægt på, at stofmaskerne er bekvemmelige, justerbare og moderne - og selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Valg af materialer m.v.


Samtlige stofmasker på Fashionface.dk er genanvendelige og  indeholder en filterlomme til indsættelse af udskiftelige 5-lags filtre for yderligere beskyttelse af lunger mod bakterier, støv og dråber.


Stofmaskerne består af et tykt ydre lag polyester og en blød indvendig bomuldsforing. Næsestykket kan formes efter brugeres næse for en sikker og behagelig pasform. Derudover er øre-elastikkerne justerbare.


Vores stofmasker er egnet til både vaskemaskine og håndvask. De kan vaskes på henholdsvis 60/90 grader afhængig af model.

Ansigtsmasker og mundbind

Kvalitetssikring


Vi anbefaler, at stofmaskerne vaskes inden første brug samt mellem anvendelserne for at sikre, at masken desinficeres. Ved strygning bør du anvende et tyndt lag mellem strygejernet og masken, såsom et håndklæde for at beskytte det ydre lag af masken.


Vi gør opmærksom på, at maskerne ikke er medicinsk udstyr, iht. EU-forskrift 93/42/EØF (operationsmasker) eller personligt værnemiddel i betydningen fra EU-forskrift 2016/425 (masker med filter FFP2). 

CVR-nr: 33121172   /   SE-nr. 41552085

- en aktivitet under SPLEND Advisory

Copyright © 2020 Fashionface.dk. All rights reserved

Følg os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend